CAFE-CAFETARIA DE ELSMOSS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1138 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafe-Cafetaria De Elsmoss. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 20:15 Uitstekend
27 jan 2023 om 19:52 Het was heel snel en ook wel lekker maar het was een berehap speciaal en er zat alleen pindasaus op. Ik miste de mayo en uitjes die ik daar wel bij gewend ben.
22 jan 2023 om 19:36 Patat was gewoon koud, en je kreeg stukken minder dan voorheen. 15 euro betaal je inmiddels maar je krijgt stuk minder en als de kwaliteit dat ook nog minder wordt is het niet meer voor herhaling vatbaar.
21 jan 2023 om 20:41 Het eten was lekker & bezorging kwam binnen gestelde tijd. Nette bezorger.
19 jan 2023 om 19:48 Ruim een uur moeten wachten op de bestelling. Ik heb dit aangeven bij de bezorger en daar kreeg ik als antwoord van "ja dat zal, fijne avond nog" op zeer onvriendelijke toon
19 jan 2023 om 19:38 Het eten was teleurstellend, niet warm meer. De patat te lang doorgebakken. Alles is duurder geworden maar krijgen minder. Patat was minder en de gehaktbal beduidend minder. Op deze manier niet voor herhaling vatbaar.Heel jammer.
17 jan 2023 om 19:16 Eten was lekker
8 jan 2023 om 21:24 Prima eten. Mooi op tijd bezorgd. Helaas was de berehap niet gaar.
6 jan 2023 om 20:01 Het eten was er sneller dan aangekondigd. Top. Alles was lekker warm en smakelijk.
22 dec 2022 om 20:54 Helaas lagen de 2 frikandel speciaal door elkaar in de verpakking. De rest was nog netjes verpakt
11 dec 2022 om 21:46 Portie patat besteld maar was allesbehalve een portie...
10 dec 2022 om 21:32 Top