CAFE-CAFETARIA DE ELSMOSS

CAFE-CAFETARIA DE ELSMOSS Voor een lekker hapje en drankje!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1072 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafe-Cafetaria De Elsmoss. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 19:46 Prima. Voor ons de eerste keer maar voor herhaling vatbaar.
17 mei 2022 om 21:05 Patatjes lekker knapperig, op ons verzoek. Snelle levering. Friet was super heet!!!
12 mei 2022 om 19:04 Volgens mij was de zout bus op vakantie voor de rest geen klagen.
4 mei 2022 om 13:30 Door eigen fout verkeerde adres doorgegeven, eten was alsnog warm en op tijd, nadat ze half Oldenzaal door hebben gefietst. Nette service!
26 apr 2022 om 19:48 Super. Alleen wat meer jus bij se gehaktbal.
26 apr 2022 om 4:30 Heerlijk gegeten en was genoeg ook niet te weinig of teveel maar precies goed. Als ik hier weer eens sta met mn vrachtwagen bestel ik hier zeker weer!!! Jongen belde netjes welke truck ik had en bezorgde het netjes aan de deur!!!
24 apr 2022 om 19:46 Vriendelijke bezorger, eten weer top!
21 apr 2022 om 19:04 Tijd zoals afgesproken, het eten smaakte goed en een vriendelijke bezorger.
12 apr 2022 om 0:15 Kroket was bij aankomst kapot en heel melig patat was droog en de bezorgtijd was anderhalf uur. Mega lang
11 apr 2022 om 19:42 Kapsalon was niet lekker, teveel cocktailsaus,m, zoiets moet je er apart bij doen, toch niet iets wat je bij een cafetaria moet bestellen Patat bij de berehap was droog en wachttijd op maandag was een uur
1 apr 2022 om 19:47 Hebben bizar weinig patat gekregen bij onze bestelling. Wel lekker maar normaal krijg je iets meer bij een portie patat.